DESPRE NOI

KRINA

Noi suntem Krina.

Producem și ambalăm produse alimentare, oferind întotdeauna o atenție specială clienților și alimentelor.

Aducem pe masa clienților din România deliciul aromelor preferate si bucuria unor noi descoperiri culinare.

Oferim o varietate bogată de semințe și leguminoase tradiționale și exotice, fiind iubiți de bunici și copii, experimentatori culinari și tradiționaliști laolaltă.

Vă vom povesti mai multe despre noi în rândurile de mai jos.

Krina – primul proiect al companiei SUICO

Krina este primul proiect al afacerii noastre de familie SUICO – companie din sectorul FMCG, care se ocupă de producerea orezului și ambalarea leguminoaselor și cerealelor de peste 25 de ani.

Credem cu tărie că alături de o mâncare gustoasă, viața este și mai bună. Nu doar pentru sănătate. Știm că masa este locul în care ne adunăm cu familia și prietenii, ne sărbătorim dragostea și împărtășim cele mai prețioase momente.

Așa a luat naștere Krina - din dorința noastră de a demonstra că există o modalitate prin care mâncarea bună să ajungă în fiecare casă și să o umple cu arome apetisante și bucurie. Am început în anul 2003 și continuăm să ne transformăm visele în realitate.

Despre mâncare - cu respect și dragoste

La Krina, avem o atitudine specială față de mâncare – mai ales aceea care se naște din pământ. Lucrăm cu mulți fermieri, importăm în mod direct produse alimentare din toată lumea, dar suntem și noi înșine producători de orez. De aceea, știm că o mâncare bună nu începe cu alegerea unei rețete gustoase și sănătoase.

O mâncare bună începe de la cerealele atent selectate, plantate și cultivate cu grijă și respect. Și apoi împachetate cu grijă pentru a pune pe masă darurile pământului, căldura soarelui și dragostea pentru mâinile omului grijuliu.

Din tot sufletul sperăm că veți simți căldura și dragostea noastră în casele dumneavoastră.

Ceea ce oferim este mâncare bună și variată

Am pus laolaltă în pliculețele noastre o varietate bogată de produse, încât nu puteți repeta aceiași rețetă pentru luni de zile. Ambalăm alimente tradiționale și exotice din toate colțurile lumii. Pe raftul produselor Krina poți găsi:

  • peste 20 de tipuri de orez din întreaga lume, cum ar fi orez baldo, perlat, extra, bomba, prefiert, integral, brun, basmati, jasmin, imperial, sălbatic, sushi sau paella;

  • peste 10 tipuri de fasole, cum ar fi albă, roșie, neagră, pentru salată, decojită, mung, gigant, de unt;

  • o mare varietate de tipuri de linte precum beluga, decojită, franțuzească, roșie, etc;

  • și alte zeci de tipuri de cereale și leguminoase precum năut, quinoa, mazăre, bulgur, porumb, hrișcă, grâu dur, care hrănesc omenirea de milenii.

Fiecare varietate este atent selectată pentru a vă încânta cu o bogată varietate în bucătărie – de la fasole tradițională la orez italian pentru risotto la linte roșie turcească sau năut pentru hummus. Pentru a perfecționa bucuria unei mâncări bune, adăugăm și diferite tipuri de sare și zahăr din întreaga lume.

Avem și câteva produse speciale inovatoare. Le-am dezvoltat pentru gospodina modernă care are nevoie să gătească mâncăruri rapide, dar și sănătoase pentru întreaga familie. Acestea includ fasolea noastră albă, care se gătește foarte repede, și orezul nostru unic Balance, care se află la granița dintre orezul alb și cel brun.


PRODUCĂTOR BULGAR DE OREZ ȘI FASOLE
La Krina, avem întotdeauna grijă de calitatea alimentelor pe care le oferim. Și asta pentru că știm că gustul magic al meselor pentru cei dragi depinde nu numai de aptitudinile culinare ale bucătarului, ci și de produsele din bucătărie.

Krina – producător bulgar de orez, fasole și linte

Când ne gândim la fasole și sarmale, ne amintim mereu de gustul încântător al sărbătorilor petrecute cu mama și bunica. Vrem să transmitem aceste amintiri și copiilor noștri.

De aceea, Krina este producător de orez încă din anul 2006 – orez cultivat cu dragoste pe vechile câmpuri de orez din câmpia tracică. Procesăm și ambalăm legume și cereale cu aceeași dragoste și grijă.

În calitate de producător bulgar de orez și fasole, încercăm să ne păstrăm soiurile și gusturile. Plantăm semințe în pământurile fertile din Tracia si Dobrogea. Avem lângă noi o echipă de specialiști cu experiență, avem o flotă de mașini agricole de calitate, suntem dotați cu linii moderne de producție și ambalare.


O plimbare rapidă în culturile de orez Krina
Culturile de fasole și linte Krina
SUSTENABILITATE
Producție sustenabilă

La Krina, credem că grija pentru oameni începe cu grija pentru natură. De aceea, ne străduim să obținem o producție sustenabilă a alimentelor noastre - de la plantarea și creșterea culturilor până la procesarea și ambalarea acestora. Astfel, ne asigurăm că păstrăm puritatea fiecărei recolte și le oferim copiilor noștri hrană naturală și pământ curat.

Câmpurile de orez unde se produce orezul Krina sunt irigate prin gravitație naturală și găzduiesc sute de specii de păsări sălbatice, pești și insecte. Culturile de leguminoase îmbogățesc în mod natural solul și reduc nevoia de fertilizare și udare. În morile de orez și atelierele de ambalare, creăm producție sustenabilă prin utilizarea surselor de energie regenerabilă, tehnologii fără deșeuri, colectoare de praf special dezvoltate pentru emisii de praf cu 92% mai mici, ambalaje ecologice îmbunătățite, precum cele din colecția Exotic Line.

În acest mod putem garanta că fiecare bob de orez, fasole și linte Krina are grijă atât de prezent, cât și de viitor.
Un ambalaj în minus face diferența

Știm că un ambalaj care arată bine, este funcțional și informativ, are o importanță aparte, dar, ca orice companie responsabilă, ceea ce se întâmplă ulterior cu acel ambalaj este important pentru noi. De aceea, am implementat un proiect de înlocuire a tehnologiei de ambalare a produselor noastre în cutiile din colecția Exotic Line. Datorită noilor noastre mașini, produsele sunt ambalate direct în cutie și astfel, am reușit să eliminăm necesitatea ambalajelor din plastic pe care le foloseam înainte.


Continuăm să ne îmunătățim în vederea reducerii deșeurilor și căutăm noi soluții pentru materiale ecologice și prietenoase cu natura.
PROIECTE
Proiecte sociale

Știm foarte bine cât de puternic devine fiecare dintre noi când ne ținem de mână și cât de fericiți suntem când suntem împreună. Din acest motiv, participăm deseori la proiecte sociale care se potrivesc cu viziunea noastră asupra lumii și care ne pot îndeplini visul de a trăi într-o lume mai bună.

O lume mai bună se creează cu mâncare gustoasă, dar și cu fapte bune
CERTIFICATE
Producător certificat de alimente
Krina este un producător certificat de alimente și produse alimentare de bază.

Nu există o modalitate mai bună de a demonstra cât de atenți suntem și cât de multă grijă avem de mâncarea de pe masa dvs. decât de a acoperi cerințele certificatului de siguranță IFS (International Food Standard). În fiecare an, fabricile noastre de procesare sunt supuse celor mai stricte inspecții, pe care le trecem întotdeauna cu cel mai mare succes.

Seria de alimente ecologice trece prin inspecții stricte, regulate pentru a fi conforme cu Regulamentul (UE) 2018/848 al Parlamentului European și al Consiliului din 30 mai 2018 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice.
Orezul este o sursă de inspirație!
Orezul este o sursă de inspirație!
NEWSLETTER
Fii primul care află ce se întâmplă în bucătăria Krina!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi rețete noi și populare, informații despre produse și promoții speciale.
Apăsând butonul „Mă abonez", ești de acord cu Politica noastră de confidențialitate.